Izložbeni vrtovi

Opločnici koje možete opipati, razgledati, osjetiti i uživati u Semmelrockovim izložbenim vrtovima.

Semmelrock izložbeni vrtovi

Ukoliko želite obnoviti garderobu, normalno je da ćete isprobati nekoliko odjevnih predmeta, opipati ih, usporediti. Semmelrock je iskoristio ono što je tekstilnoj industriji odavno znano: U izložbenim vrtovima možete uživati, šetati i isprobavati. Koji opločnik odgovara vašim osobnim predodžbama o vrtu, koje boje Vašoj osobnosti? Semmelrock prezentira ideje oblikovanja terasa, staza i površina. Naići ćete i na primjere kako se postavljaju palisade, stupovi i stepenice.

Stoga smo odlučili naš izložbeni vrt potpuno preurediti. Nastojimo biti u korak s modom i trendovima uređenja okoliša te želimo u novom vrtu pokazati još puno više ideja, želimo da svi posjetitelji našeg vrta dobiju inspiraciju za uređenje svojih vanjskih površina. Preporučamo Vam da unaprijed ugovorite termin za posjet novog vrta i  da se prepustite prijedlozima naših stručnjaka.

Lokacija:

Lokacija:

Ogulin, Otok Oštarijski 4e, uz autoput Zagreb-Split

Vrt je otvoren posjetiteljima 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, ali  stručne savjete možete dobiti radnim danom od 8:00 -16:00 sati te i subotom u  periodu (svibanj - listopad) od 10:00 - 18:00 sati.  Rezervirajte svoj termin posjete telefonski: 047/819-200.