Tajnost podataka

Očuvanje Vaše privatnosti i Vaših podataka je zajamčena.

U ovom opisu želimo Vas informirati koje podatke možete naći kod posjete naše webstranice.

Podaci kupaca za ponudu servisa
1. Podaci od kupaca
Ako se registrirate na Semmelrock web stranici, naručite kataloge ili informacijski materijal, podatke koje nam date - kao ime, naziv tvrtke adresu, e-mail, interesantna područja ili sl. - upotrebljavamo isključivo kako bi Vam poštom ili mailom poslali promotivni materijal i informacije o novostima iz našeg prodajnog programa ili o marketinškim aktivnostima. Naravno, ukoliko želite otkazati primanje tih podataka dovoljno je poslati jedan Mail na semmelrock@semmelrock.hr u kojem nam napišete da ne želite nikakvo slanje daljnjih novosti.

Davanje podatka trećim osobama
2. Davanje vlastitih podataka
Semmelrock neće nipošto davati Vaše podatke trećim osobama ili na bilo koji drugi način dopustiti da ih netko treći vidi. Vaši podaci biti će upućeni samo na druge djelove naše tvrtke, kao npr. na službe koje su zaduženi za reklamne ili servis poslove, bez da se Vaši podaci mogu upotrebljavati za vlastite potrebe ili dalje proslijeđivati.

Tehnički podaci za statistiku
3. Tehnički podaci
Ako posjećujete našu webstranicu naš webserver ima normalne tehničke podatke za priključak. Da bismo mogli našu stranicu prilagoditi Vašim potrebama molimo Vas za prijedloge i sugestije.
Kontaktirajte nas!

4. Linkovi
Tajnost podataka odnosi se samo na webstranicu Semmelrock, a ne za webstranice drugih poduzeća, koje smo postavili na našu stranicu kao link.

5. Odjaviti newsletter
Korisnici koji više ne žele primati naš newsletter ili naše reklamne mailove mogu kliknuti na link „Odjaviti newsletter“ koji se nalazi u svim newsletterima poslanima od strane Semmelrocka.

6. Uporaba kolačića
Ova web stranica koristi kolačiće. Kolačić je mala datoteka koja se sprema na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Oni omogućuju da kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednika je prepozna. Kolačići pomažu u jednostavnoj uporabi i u analizi posjećenosti web stranice. Oni Vam prema tome olakšavaju Vašu navigaciju i nude Vam sigurno spajanje. Kolačići naše web stranice ne prikupljuju i ne obrađuju osobne podatke.

Kolačići na ovoj web stranici
Semmelrock na web stranici koristi tzv. „privremene kolačiće“ kao i „trajne kolačiće“.
„Trajni kolačići“ ostaju u datoteci Vašeg preglednika duže vrijeme. Taj vremenski period ovisit će o izboru postavki na Vašem Internet pregledniku i ne brišu se automatski nakon zatvaranja web preglednika. Oni se posebno koriste za poziv podataka između pojedinačnih posjeta stranicama da bi se npr. kroz duži period ustanovila omiljena područja stranice. Trajni kolačići se kod Semmelrocka automatski brišu nakon godinu dana ili ih, naravno možete i sami obrisati iz internet preglednika.

„Privremeni kolačići“ pohranjuju informacije u kolačić datoteci Vašeg preglednika dok ne završite Vaše pretraživanje na web stranici i nakon toga se odmah brišu. Ti kolačići su obvezni za pravilan rad određenih aplikacija ili funkcionalnosti na stranicama.

Kod daljnjeg korištenja naše web stranice pristajete na pohranjivanje i uporabu kolačića.
Ako se ne slažete sa pohranjivanjem kolačića na Vašem računalu, blokirajte njihovo korištenje na Vašem web pregledniku. Molimo da uzmete u obzir da određeni sadržaji i puna funkcionalnost ove stranice neće biti dostupni jednom kada su kolačići isključeni.

Za sve daljne informacije kako da koristite kolačiće kliknite na dolje navedene linkove:

Internet Explorer
Firefox
Google Chrome
Safari
 


Još pitanja?

Ako imate još pitanja ili Vam trebaju informacije o nečemu što nije navedeno, javite nam se pismeno ili putem e-maila. Nastojat ćemo najbržim putem odgovoriti na vaša pitanja i želje. Isto tako možete nas jednostavno kontaktirati ako ispunite kontakt-formular i odmah ga pošaljete.