Semmelrock Portal – Impressum

Nalazite se na na web stranici Semmelrock Hrvatska. Ovdje se nalaze sve detaljne informacije o korisniku ove web stranice.

Korisnik stranice

SEMMELROCK International GmbH
Register of companies 90955h of the Handelsgericht Wien
A-1100 Wien, Wienerbergerplatz 1

Tel. +43 (0)1/60 192 – 10901
Fax +43 (0)1/60 192 – 10919
e-mail: international@semmelrock.com

Webmaster

SEMMELROCK Stein+Design d.o.o.
Otok Ostarijski 4e
HR-47300 Ogulin
Tel: +385 47 819 200
Fax: +385 47 819 210
Email: semmelrock@semmelrock.hr

Webdesign & Development

Web-Development and Webdesign by Ostheimer.at

Links

http://www.semmelrockgroup.com/en/
http://www.umbriano.com/

Fotocredits

Helmut Mitter

Fotolia.com
Archideaphoto, BBB3, Thom Bal, Composer, Tiberius Gracchus, gzorgz, Wilm Ihlenfeld, Jamie Hooper, julia700702, kantver, kesipun, klickermint, kosheen, Krawczyk-Foto, Maya Kruchancova, lassedesignen, liatris, Gabriele Maltinti, Andreas Mueller, photographer.eu, Dano Lo Presti, shock, Gina Smith, Solisimages, sutsaiy, VGF, Andrey Volokhatiuk, stefan weis, alexandre zveiger

Shutterstock.com
FooTToo, NY Studio, tuthelens, WorldWide

Panthermedia.net
get4net

Načini upotrebe

Na ovoj webstranici želimo Vas informirati o proizvodima i radu tvrtke Semmelrock. Detalje o tome možete naći u izborniku novosti, povijest tvrtke, struktura, proizvodi, managment, posao i karijera.

Sve informacije na našoj webstranici se brižljivo obrađene, ali za sadržajnu ispravnost ne možemo jamčiti. Semmelrock nipošto ne preuzima odgovornost za dospjele neispravnost koje su na neki način putem informacija dospjele na ovu webstranicu.

Semmelrock nastoji da webstranica bude na raspolaganju. Semmelrock ima pravo raspolaganjem i o korištenju ove webstranice po vlastitom nahođenju da je smanji ili poništi. Semmelrock ne preuzima odgovornost za štete koje mogu nastati putem smanjenja ili poništavanja.

Autorsko pravo
Svi sadržaji na ovoj webstranici (tekstovi, slike, animacije, itd.) su sačuvani autorskim pravom i ne smiju se umnožavati ili proširivati bez izrazitog pismenog odobrenja Semmelrocka.

Izjava o odgovornosti

Semmelrock International GmbH vas upućuje da informacije navedene na ovoj web stranice nisu obvezujuće. Semmelrock International GmbH ne preuzima nikakvu odgovornost za preporuku, prognoze, ostale podatke ili druge analize koje su navedene na ovoj stranici.