Semmelrock Group

Passion for Paving

Kao dizajner otvorenog životnog prostora strasno uljepšavamo okolinu koristeći betonske opločnike i ploče. Našim motom „Passion for Paving“ jasno komuniciramo sa svim partnerima, a svi naši zaposlenici žive s tom strasti. Ona je naš pogonsko gorivo kako bismo stalno dizajnirali nove proizvode, nova sistemska rješenja, tehnički Know-how, a sve kako bi naše kupce oduševili Semmelrock proizvodima te im omogućili mnogo kombinacije prilikom uređenja vanjskih prostora.

Semmelrock grupacija

Već 60 godina Semmelrock Stein + Design postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama proizvodnje betonskih opločnika, ploča i ostalih betonskih proizvoda čime smo se u srednjoj i istočnoj Europi etablirali kao vodeći stručnjaci u oblikovanju vanjskih površina.

Semmelrock je stopostotna kći firma Wienerberger grupe i raspolaže modernom industrijskom bazom i eficijentnom proizvodnjom te distribucijskom mrežom u cijeloj srednjoj i istočnoj Europi. U 14 proizvodnih pogona u 7 zemalja – Slovačkoj, Češkoj,Mađarskoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj – te u poslovnim uredima u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori zaposleno je preko 850 djelatnika. Semmelrock International GmbH sa sjedištem u  Beču je središnjica svih Semmelrockovih podružnica u srednjoj i istočnoj Europi.

Saznajte više na: www.semmelrock.group

Održivi razvoj

Semmelrock predano posluje po principima održivog razvoja. Proizvodni pogoni u blizini naših kupaca jamče optimalnu uslugu i servis i tako pridonose razvoju regije. Kratke transportne relacije sirovina i proizvoda pomažu u zaštiti okoliša. Riječ održivosti je također strateški stup poduzeća i već dugi niz godina je prisutan u svim sektorima poduzeća. U to ubrajamo posebice zaštitu okoliša u proizvodnji i razvijanje inovacija te postojeća proizvodna rješenja. Sve je to navedeno u Wienerbergerom izvješću o održivosti.

Saznajte više na: www.wienerberger.com/sustainability