Nova godina je pred nama, a samim time i novi radni izazovi. Vjerujemo kako će i godina pred nama biti jednako uspješna kao i prošla na koju smo veoma ponosni. Osvrnimo se zajedno na najznačajnije događaje protekle godine.


Novi proizvodi

Inspirirani šarmom podnih površina starih dvoraca južne Engleske, u asortiman smo uveli Bradstone Lias grupu proizvoda. Lias ploče, stepenice i rubnjak savršen su spoj tradicionalnog umijeća opločavanja i modernog dizajna.

Bradstone Lias grupu proizvoda čine ploče, stepenice i rubnjaci

Upotpunili smo i ponudu zidnih Sistema uvođenjem zida Bellamonte. Izdužen format i struktura koja neodoljivo podsjeća na pravi kamen pokazali su se kao točka na “i” u našoj kolekciji zidnih blokova.

Semmelrock Bellamonte Zid Medeno Bež

Semmelrock Bellamonte Zid Medeno Bež

Naš premium proizvod – Umbriano opločnik, nadopunili smo logičnim nastavkom – Umbriano pločama.

Semmelrock Umbriano Ploče Granitno Siva

Semmelrock Umbriano Ploče Granitno Siva

Naposljetku, zbog rastuće popularnosti multifunkcionalnih proizvoda kupcima smo predstavili Misto palisade. Obrađene sa tri strane, mogu se koristiti i kao zidić ili cvjetnjak. Savršen dodatak svakom vrtu, zar ne?

Semmelrock Misto Palisada

Praktičan, multifunkcionalan proizvod za svaki vrt

 


Uspješna proizvodnja

Sretni smo što se građevinski sektor posljednjih nekoliko godina budi i potražnja kontinuirano raste. S druge strane, jedan od najvećih izazova bio nam je namiriti sve veću potražnju betonskih elemenata. Odlučili smo uložiti dodatne napore kako bismo namirili potrebe naših kupaca. Vrlo izazovan zadatak tijekom cijele godine, ali trud se isplatio i rezultati su ostvareni.

Zadovoljstvo naših kupaca naš je glavni cilj u svemu što radimo pa je ovaj korak bio logična posljedica zahtjeva tržišta i naših kupaca.


Rastući tim

Kvaliteta proizvoda, atraktivan dizajn i inovacije naša su misija, ali svjesni smo da je to nemoguće bez uigranog tima ljudi. S povećanom potražnjom pojavila se potreba i za novim djelatnicima pa smo u 2019. sa zadovoljstvom povećali naš tim. Puno smo radili, ali usput se i zabavili te mnogo naučili. Prošli smo nekoliko edukacija i upoznali situaciju na terenu te naše cijenjene kupce kako bi u novoj godini još bolje odgovorili na njihove potrebe.

Prije nego se krene u nove radne pobjede, potrebno je obići pogon te proći školovanje i obuku u praksi

 


Atraktivni projekti

Građevinski projekti ono su što nas čini najponosnijima jer su kao šećer koji dolazi na kraju. Izrazito nas veseli vidjeti zadovoljne izraze lica projektanata, izvođača i investitora kada projekt na kojem su vrijedno radili bude priveden kraju. Semmelrock kockice krase lokacije diljem zemlje, a u nastavku izdvajamo samo nekoliko nama najdražih projekata u posljednje vrijeme.

U plodovima njihova rada uživati će i generacije koje tek dolaze pa nam je imperativ da Semmelrock proizvodi odolijevaju zubu vremena. Sretni smo kada dobijemo slike starijih projekata i lokacija koje su opločene tek što smo došli na ove prostore – a i danas izgledaju kao da su novi.


Semmelrock izložbeni vrt

I protekle smo godine marljivo radili na našem malom komadiću raja kako bi  izložbeni vrt bio na nivou kakav naši posjetitelji zaslužuju.

Osim zainteresiranih prolaznika i kupaca, posjećivali su nas i cijenjeni poslovni partneri koji su se u atraktivnost i inovacije mogli uvjeriti uživo, iz prve ruke.


Novi ciljevi

S novom godinom naša misija neprestanog razvoja ne prestaje. Otvorenje proširenog proizvodnog pogona, širenje poslovanja i zanimljivi novi proizvodi samo su dio noviteta. Ipak, nećemo vam odmah otkriti baš sve. Vjerujemo da će vam novi proizvodi itekako zapeti za oko i da zaslužuju posebno predstavljanje – u nekom od sljedećih postova.