Semmelrock Zaštita površine opločnika i ploča

Zaštićeno. Oplemenjeno. Čisto.

Zaštita površine ploča i opločnika

Njega i očuvanje dugotrajne ljepote igraju bitnu ulogu u dizajnu površina. Naša tehnologija zaštita površine se učinkovito suprotstavlja onečišćenju i vremenskim procesima. Tako možete duže uživati u svojoj terasi i vrtnim stazama.

Semmelrock Protect Logo
  • Zaštita i impregnacija

  • Neosjetljivost na nečistoću

  • Postojan sjaj boja

Osnovna zaštita

Semmelrock Protect® je idealna osnovna zaštita za betonske proizvode koja štiti površinu od uobičajenih vremenskih utjecaja. Proizvodi se tvornički impregniraju. Proizvod je također manje osjetljiv na prljavštinu i na vremenske utjecaje. Uz godišnje osnovno čišćenje preporučljiva je i naknadna redovita impregnacija (ovisni o opterećenju).

Semmelrock Protect

«Opločnici moraju zračiti bezvremensku ljepotu, vječni sjaj. Prije svega se trebaju prirodno uklopiti u vašu životnu okolinu.»

To je naša osnovna zadaća. Postavili smo je i našem laboratoriju za istraživanje i razvoj. U Semmelrocku radi poseban tim zadužen za razvoj i usavršavanje asortimana proizvoda. Njihov know-how pretočen je u Semmelrock proizvode kako bi se sačuvala njihova ljepota, sjaj i prirodan izgled.

Taj tim je imao zadatak rješiti jedno vrlo teško pitanje: kako trajno zaštiti opločnik od vlage, hladnoće, vrućine, prljavštine i zuba vremena? Zaštitnim sredstvima koja se naknadno nanose na završnu površinu opločnika nisu bili zadovoljni. Semmelrock opločnici zahtjevaju više.

Stoga je bilo potrebno razviti poseban proces zaštite, kojim se opločnik ne štiti samo naknadno po završnoj površini, već se postiže sigurnost i zaštita cijelog opločnika.

Tako je nastao Semmelrock Protect koji se već za vrijeme proizvodnog procesa dodaje u opločnik i na površinu opločnika čime zaštićen opločnik ne mijenja oblik i boju čak ni pod utjecajem najkrućih vremenskih uvjeta. Upravo na taj način je naš tim za razvoj i usavršavanje uspio proizvesti opločnik za budućnost.